icoone® LASER

Verbeter je huidconditie met de icoone® LASER

Op het gebied van bodcontouring & anti-age behandelingen is er in de jaren veel veranderd. Vroeger werd er veel gemasseerd, draaide huidverbetering vooral om ontspanning en werd er niet tot nauwelijks gedacht aan behandelingen met systemen. Dit is veranderd, en daar gaan wij in mee!

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier verstrakt of geëgaliseerd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid.

Ideaal bijvoorbeeld voor het verstrakken van de kaakcontouren & rimpelreductie maar ook voor het effectief aanpakken van cellulite. Maar denk ook aan het behandelen van lipoedeem, pijnlijke verklevingen en het effectief behandelen van littekens. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één behandeling.

Wist jij dat de icoone® behandelingen ook revolutionair zijn op het gebied van ondersteuning en aanpak van pijnklachten en medische indicaties? Een lipoedeem behandeling met icoone® is veilig en pijnloos en biedt een efficiëntere en snellere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen of manuele massagetechnieken. Ook lymfoedeem is in onderhoud met icoone® te verlichten waarbij er natuurlijk, pijnloos en 100% veilig wordt behandeld