Over Ons

- Beauty is when you can appreciate yourself -

Wie zijn wij?

Wij zijn geen 'gewone' schoonheidssalon, maar een health- en beautycenter gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij hebben de handen ineen geslagen om u beter van dienst te kunnen zijn!

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor o.a. ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, tanden bleken en microdermabrasie.

Hoe doen wij dat?
Hoe doen wij dat?

Wij bieden u persoonlijke aandacht en een passend advies in uiterlijke verzorging. We maken gebruik van hoogwaardige producten en willen er alles aan doen om u ontspannen de deur uit te laten gaan.

Ons Team- Onze Specialisten -

Jikke
Schoonheidsspecialiste

Ik ben Jikke Henraath en ben gestart in April 2014, deze salon was aan huis in Hintham. Na 2 jaar tijd ben ik me gaan vestigen in een gezondheidscentrum in Den Bosch. Vanwege uitbreiding hebben we nu een prachtig plekje gevonden aan de Graafseweg!

Het mooie aan mijn vak is dat het nooit verveelt, ieder mens is anders dus ook iedere huid, alle voeten en alle handen zijn anders. De beauty-wereld staat nooit stil en daarom blijf ik regelmatig mezelf bijscholen door middel van trainingen en cursussen. Mijn passie is om de gasten tevreden en ontspannen de deur uit te zien gaan, daarna ben ik pas tevreden!

InstagramFacebook
Indy
Schoonheidsspecialiste
Steffie
Schoonheidsspecialiste