Over Ons

- Beauty is when you can appreciate yourself -

Wie zijn wij?

Wij zijn geen 'gewone' schoonheidssalon, maar een health- en beautycenter gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij (Samanta, Jikke en Marèse) hebben de handen ineen geslagen om u beter van dienst te kunnen zijn!

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor o.a. kappersbehandelingen, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, tanden bleken, microdermabrasie, Quadrivas therapie en zelfs voor botox/fillers!

Hoe doen wij dat?
Hoe doen wij dat?

Wij bieden u persoonlijke aandacht en een passend advies in uiterlijke verzorging. We maken gebruik van hoogwaardige producten en willen er alles aan doen om u ontspannen de deur uit te laten gaan.

Ons Team- Onze Specialisten -

Samanta Pawirodirjo-Sarijoen
Quadrivas Therapeut

Ik ben Samanta Pawirodirjo-Sarijoen, Quadrivas therapeut en ben 2 jaar geleden mijn praktijk in een gezondheidscentrum in Den Bosch gestart. 

Ik behandel voornamelijk cliënten met de aandoening “lipoedeem”. Lipoedeem is een aandoening waarbij vetweefsel ongelijkmatig verdeeld is over het lichaam. Er ontstaan plaatselijke vetophopingen die niet beïnvloed worden door gewichtsvermindering en sporten. Bovendien kunnen deze vetophopingen pijnklachten geven of de benen snel vermoeid doen raken. Dat ik de klachten van cliënten met mijn 2 handen verminder of ze er zelfs vanaf help, vind ik super en daar doe ik het voor!

InstagramFacebook
Jikke Henraath
Schoonheidsspecialiste

Ik ben Jikke Henraath en ben gestart in April 2014, deze salon was aan huis in Hintham. Na 2 jaar tijd ben ik me gaan vestigen in een gezondheidscentrum in Den Bosch. Vanwege uitbreiding hebben we nu een prachtig plekje gevonden aan de Graafseweg!

Het mooie aan mijn vak is dat het nooit verveelt, ieder mens is anders dus ook iedere huid, alle voeten en alle handen zijn anders. De beauty-wereld staat nooit stil en daarom blijf ik regelmatig mezelf bijscholen door middel van trainingen en cursussen. Mijn passie is om de gasten tevreden en ontspannen de deur uit te zien gaan, daarna ben ik pas tevreden!

InstagramFacebook
Marèse Polderdijk
Hairdress

Ik ben Marèse Polderdijk en ben al ruim 10 jaar werkzaam in het kappersvak. Ik heb 8,5 jaar met veel plezier in een kapsalon gewerkt. 1,5 jaar geleden heb ik de stap genomen om mijn passie te volgen en voor mijzelf te beginnen.

Het leukste aan het kappersvak vind ik, de klant een mooie nieuwe coupe of haarkleur te geven. Ik werk met de producten van Finnley's. Deze producten bevatten geen dierlijke stoffen en zijn parabeenvrij. Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Daardoor loopt de klant iedere keer weer mooi en tevreden de deur uit. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven van alle nieuwe trends.

InstagramFacebook