Quadrivas

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Word je chagrijnig van lange wandelingen of een dagje winkelen? Kun je moeilijk lang staan? Of zit jij beneden te wachten terwijl de rest van je familie een bergwandeling maakt? Heb je het gevoel dat er duizenden mieren door je benen lopen? En kun je ’s nachts niet slapen vanwege de kramp in je benen? En vind je het ook zo moeilijk om af te vallen? Of eigenlijk nog moeilijker om op gewicht te blijven? Om moedeloos van te worden, of niet? Kijk en luister jij ook jaloers naar de succesverhalen van die mensen die het wel lukt? En waarom lukt dan dat afvallen bij jou maar niet? Dan is er waarschijnlijk iets mis met je doorbloeding.

Wij horen vaak dat cliënten al van alles hebben geprobeerd om hun doorbloeding in de benen te verbeteren of om af te vallen op specifieke plekken (benen, billen en buik). Ook hebben veel cliënten vaak last van terugkerende klachten, zoals lage rugpijn of rusteloze benen. Maar zelfs met sporten, diëten en/of fysiotherapie komen ze niet van hun klachten af. De reden hiervoor is, en dat weten wij uit ervaring, dat de doorbloeding in die gebieden dusdanig verstoord is, zodat je lichaam het niet meer zelf kan oplossen. Hoe hard je ook sport of welk dieet je ook volgt.

Samanta Pawirodirjo-Sarijoen
Quadrivas Therapeut

Weefsels met een slechte bloedvoorziening hebben manipulatie nodig om weer goed te kunnen functioneren. In die gevallen biedt een Quadrivas Therapeut uitkomst. De Quadrivas Therapy bevat zeer specialistische handgrepen waarmee een therapeut in staat is om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’ voor een optimale bloedvoorziening. Door diepe zogenaamde ‘aanhaaktechnieken’ traint een therapeut automatisch de onderliggende bloedvaten en wordt de doorstroming in de bloedvaten gestimuleerd. Bloedvaten worden weer soepel en het lichaam is in staat zichzelf te herstellen. De Quadrivas Therapy is een prima methode om iemand voor te bereiden op een operatie. Hoe beter de doorbloeding voor de operatie, hoe groter de kans op snel herstel. Maar ook adviseren wij cliënten om zo snel mogelijk na een operatie te starten met de Quadrivas Therapy. Hoe sneller de doorbloeding in het getraumatiseerde gebied wordt gestimuleerd, hoe groter de kans op snel herstel.

De diepe manuele schraap- en aanhaaktechnieken, die uniek zijn voor de Quadrivas Therapy, zorgen voor een volledig herstel van de bloedvaten. We zijn als therapeuten in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de microcirculatie wordt geactiveerd en de weefsels raken beter doorbloed. De methode werkt in op de verschillende weefsellagen over het gehele lichaam – respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, de bloedvaten, de lymfeklieren en -vaten en zelfs het botvlies – en maakt al deze weefsellagen (weer) gezond. De methode werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug.

Quadrivas
Intake
€ 78,66
Lichaamsbehandeling
€ 190,00

Bron: Quadrivas.nl