Salon

Pedicure

Informatie

Bij een pedicure behandeling worden de teennagels geknipt en gevijld, de nagelomgeving schoongemaakt, verzorgd en de nagels weer glad gemaakt. Het eelt wordt weggehaald en worden eventuele likdoorns en/of ingegroeide nagels behandeld. Het is afhankelijk van de conditie van je voeten hoeveel tijd er nodig is. Voor de eerste behandeling adviseren wij minimaal 40 minuten.

Prijzen

  • Sessie van 20 minuten - € 23,00
  • Sessie van 30 minuten - € 27,00
  • Sessie van 40 minuten - € 37,00
  • Sessie van 50 minuten - € 42,00

Specialist

Jikke

Jikke

Diverse behandelingen

Ik ben begonnen in April 2014 met een salon aan huis. Nadat ik 2 keer verhuist ben naar een grotere kamer in huis, was het in november 2017 tijd om te gaan verhuizen. Ik bied meerdere behandelingen aan zoals : verschillende gezichtsbehandelingen, microdermabrasie behandelingen, pedicure’s en manicure’s, het bleken van tanden en gelcolor behandelingen.
Marese

Marese

Hairdress

Ik ben Marèse en ook mij komen jullie tegen bij Just Be-You-Ty. Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in het kappersvak. Ik heb met 8,5 jaar met veel plezier in een kapsalon gewerkt. Anderhalf jaar geleden heb ik de stap genomen om mijn passie te volgen en voor mijzelf te beginnen. Ik volg regelmatig cursussen om up to date...
Manicure

Informatie

Bij een manicure behandeling worden de vingernagels gevijld, word de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd, en de nagels weer glanzend gemaakt. Je kunt de behandeling uitbreiden met een scrub, masker en massage. Het is afhankelijk van de conditie en lengte van je nagels hoeveel tijd er nodig is. Voor de eerste behandeling adviseren wij minimaal 30 minuten.

Prijzen

  • Sessie van 20 minuten - € 20,-
  • Sessie van 30 minuten - € 30,-
  • Sessie van 45 minuten - € 45,-

Specialist